Rutinoff X Rauno Vääräniemi

ISBN:

Published: August 19th 2013

Paperback

212 pages


Description

Rutinoff X  by  Rauno Vääräniemi

Rutinoff X by Rauno Vääräniemi
August 19th 2013 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 212 pages | ISBN: | 6.31 Mb

RUTINOFF X on kymmenvuotisjuhlakirja.Nettikirjoittelu Rutinoffin kuskista ja kumppaneista alkoi helmikuussa 2003. Kirja nivoutuu tiiviisti yhteen netissä www.rutinoff.net sivuilla oleviin Rutinoffin kuskin tarinoihin. Kirjan henkilöt ovat suurimmaksiMoreRUTINOFF X on kymmenvuotisjuhlakirja.Nettikirjoittelu Rutinoffin kuskista ja kumppaneista alkoi helmikuussa 2003. Kirja nivoutuu tiiviisti yhteen netissä www.rutinoff.net sivuilla oleviin Rutinoffin kuskin tarinoihin.

Kirjan henkilöt ovat suurimmaksi osaksi tuttuja netistä. Mukana on toki uusia tuttavuuksia.Rutinoffin kuski on rikas yksin elävä elämäntapa-autoilija, jonka ei tarvitse käydä rahan vuoksi töissä. Mies ei leveile rahoillaan ja ajaa vaatimattomasti Rutinoffilla, autolla joka ei herätä kateutta kanssa-autoilijoissa. Hän seuraa naapuruston autoilevien ihmisten elämää ja pitää yhteyttä autoileviin tuttaviinsa.

Lähtökohtaisesti kirjan elämän pitäisi olla täysin normaalia.Ei, sitä se ei kuitenkaan ole, vai kuinka moni on tasapainottanut autonsa renkaat Mazdan katolla moottoritiellä? Kirjassa eletään aikaa syksystä kesään. Matkan varrelle mahtuu monenlaisia tapahtumia, kuten uuden hybridin koeajo, Corollan vikaantuminen, Camryn osto, pukkikeikka, työharjoittelu autoliikkeessä, punaisen Dartin kirous ja paljon muuta.Henkilöistä tavataan mm.

Rambe Nokivasara, hinausautoyrittäjä, joka saattaa jättää poikkipuoleisen sanan sanojan kylmäksi. Ylikonstaapeli Jöö, jonka uusia bisneksiä ovat autokoulu ja vanhusten ajokunnosta huolehtiminen. Maija Yökkäri, joka on saanut päähänsä, että Rutinoffin kuskin pitää suorittaa pakollinen työharjoittelu. Oskari Närä, jonka usko omaan automerkkiin Toyotaan ei horju, vaikka takaiskuja satelee välillä niin vasemmalta kuin oikealtakin.Kirjassa kärjistetään, yleistetään ja haukutaan autoja, automerkkejä ja niiden omistajia. Luonnollisesti jokainen kirjan henkilöhahmoista puolustaa omaa aatettaan, eli tässä tapauksessa automerkkiään tai työtään autoilun parissa.

Kaikki tapahtumat ovat tässä ajassa ja voivat periaatteessa koskettaa ketä tahansa. Kuka tahansa voi olla tämän kirjan Rutinoffin kuski.RUTINOFF X on kirjoittajan seitsemäs kirja ja paluu juurille ja sillehän ei voi muuta kuin nauraa.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Rutinoff X":


jamesengland.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us