Verwoest me (Shatter Me, #1.5) Tahereh Mafi

ISBN: 9789020679632

Published:

Hardcover

128 pages


Description

Verwoest me (Shatter Me, #1.5)  by  Tahereh Mafi

Verwoest me (Shatter Me, #1.5) by Tahereh Mafi
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 128 pages | ISBN: 9789020679632 | 6.76 Mb

IK HEB DE REPUTATIE OPGEBOUWD VAN EENKOUD, GEVOELLOOS MONSTER DAT VOOR NIETSOF NIEMAND BANG IS EN NERGENS OM GEEFT.MAAR DIT ALLES IS VRESELIJK MISLEIDEND.wANT IN WERKELIJKHEID BEN IK NIET VEEL MEERDAN EEN LAFAARDTerug op de basis van Sector 45 isMoreIK HEB DE REPUTATIE OPGEBOUWD VAN EENKOUD, GEVOELLOOS MONSTER DAT VOOR NIETSOF NIEMAND BANG IS EN NERGENS OM GEEFT.MAAR DIT ALLES IS VRESELIJK MISLEIDEND.wANT IN WERKELIJKHEID BEN IK NIET VEEL MEERDAN EEN LAFAARDTerug op de basis van Sector 45 is Warner, de meedogenloze leider van Sector 45, aan het herstellen van zijn bijna dodelijke schotwond.Na de ontsnapping van Juliette, Adam en Kenji moet hij er alles aan doen om zijn gezag terug te krijgen en de beginnende opstand onder de bewoners van Sector 45 te onderdrukken.

Maar zijn obsessie voor Juliette wordt met de dag groter en het wordt zijn hoogste prioriteit om haar te vinden. Als Warners vader, de opperbevelhebber van Het Herstel, op de basis arriveert om de fouten van zijn zoon te corrigeren, wordt duidelijk dat hij hele andere plannen heeft voor Juliette. Plannen die Warner simpelweg niet kan toestaan.Het fascinerende en alles onthullende boek Verwoest me is deel 1,5 uit de Touching Juliette-trilogie.

Het speelt zich af na Vrees me en voor Breek me en wordt volledig verteld vanuit het persectief van Warner.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Verwoest me (Shatter Me, #1.5)":


jamesengland.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us