Sammakko on sankari Max Velthuijs

ISBN:

Published: 1996

Hardcover

34 pages


Description

Sammakko on sankari  by  Max Velthuijs

Sammakko on sankari by Max Velthuijs
1996 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 34 pages | ISBN: | 9.46 Mb

Wanneer tijdens een overstroming al het voedsel op is, gaat Kikker er op uit om hulp te halen. Prentenboek met eenvoudige illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.Het regent buiten en Kikker danst van plezier. Hij houdt van regen. Dit plezier vergaatMoreWanneer tijdens een overstroming al het voedsel op is, gaat Kikker er op uit om hulp te halen. Prentenboek met eenvoudige illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.Het regent buiten en Kikker danst van plezier. Hij houdt van regen. Dit plezier vergaat hem snel wanneer de rivier overstroomt. Samen met Varken en Eend gaat hij naar het huisje van Haas dat hoog op de heuvel staat.

Wanneer na een paar dagen de proviand op is, besluit Kikker hulp te halen. Net als hij dreigt de verdrinken, komt Rat met zijn boot vol proviand langsvaren en redt hij Kikker en zijn vrienden. De auteur is er wederom in geslaagd om van een actueel thema als de watersnood een herkenbaar en vertederend prentenboek te maken. Tekst en illustraties vormen een harmonisch geheel. De tekst laat zich, zonder toevoegingen, goed voorlezen. Ook de bekende karakters van de dieren komen goed uit de verf. Het eind van het verhaal, waarin alle dieren helpen elkaars huis schoon te maken, is wat minder subtiel dan in de andere Kikker-boeken.

Op de sfeervolle illustraties komen alle bekende figuren voor. De illustraties beslaan één of, in een enkel geval, een dubbele pagina. Onder de illustraties staan enkele regels tekst gedrukt in een duidelijke letter. Op de voorkant van de lichtblauwe omslag staan Eend en Kikker in de regen. Geschikt voor iedereen vanaf ca. 4 jaar.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Sammakko on sankari":


jamesengland.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us